Presentació | UCV

I Congrés Internacional de senderisme i esports de muntanya
I International Conference on hiking and mountain sports
Dijous 24, Divendres 25 i Dissabte 26 de Gener de 2019Presentació

El I Congrés Internacional de Senderisme i Esports de Muntanya, es durà a terme en la ciutat de València (Espanya), del 24 al 26 de Gener de 2019. Aquest esdeveniment serà organitzat per la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, de la Universitat Catòlica de València.

El Turisme Esportiu i específicament els Esports de Muntanya, mostren un augment exponencial en practicants i interès socioeconòmic. Aquest sector genera riquesa, ocupació i benestar entre les societats que aposten pel seu desenvolupament. Els últims estudis oficials (CSD, 2015) mostren que les activitats físic-esportives en la naturalesa, són de les més practicades i amb una millor projecció de futur.

Es proposa realitzar unes Jornades científic-professionals específiques dels esports de muntanya, que abaste els seus vessants esportius, de salut, socioeconòmica i turística. Es realitzaran paral·lelament al Congrés Internacional CAFD organitzat des de la pròpia Facultat i Institut Universitari (IUCAFD). Amb clara vocació internacional, reunirà a les principals institucions, professionals i especialistes del sector. Aquestes jornades internacionals pretenen ser un fòrum de trobada on es mostren des d'un vessant científic i professional, la situació actual i futura de l'escenari internacional, així com els principals models de referència a estudiar.

Esperem veure't el gener vinent de 2019 a València!

Col·laboradors

Selecció d'idioma

ESVLC

Data

Del 24 al 26 de gener de 2019

Lloc de celebració

Dijous 24 de gener y Divendres 25 de gener

Campus de València
Seu de Santa Úrsula

Direcció: C/ Guillem de Castro, 94
València, 46001

Dissabte 26 de gener

Campus de Torrent
Seu de La Inmaculada

Direcció: C/ Ramiro de Maeztu, 14.
Torrent, 46900

Més informació 

sportscience.conference@ucv.es