Comunicacions | UCV

I Congrés Internacional de senderisme i esports de muntanya
I International Conference on hiking and mountain sports
Dijous 24, Divendres 25 i Dissabte 26 de Gener de 2019Comunicacions

Presentacions de comunicacions: Fins el 9 de Desembre de 2018

Normes de redacció per a publicació de Capítol, NOMÉS PER A COMUNICACIONS ORALS ACCEPTADES Plantilla i Normes de redacció per a publicació de tots els Abstract acceptats

Se cercarà en els treballs presentats:

 • Qualitat i coherència.
 • Adequació temàtica segons l'àrea a la qual es presenta.
 • Compliment dels requisits de presentació i format.
 • Aportació innovadora.

Temes principals

 • Salut, Nutrició, Esport i Activitat Física
 • Gestió Esportiva i Patrocini
 • Entrenament Esportiu i Comportament Motor
 • Biomecànica i Prevenció de Lesions
 • Educació, Activitat Física i Noves Tecnologies
 • Inclusió i Esport Adaptat
 • Esport i Turisme de Muntanya

Termini i forma d'enviament dels treballs:

Adjuntar la proposta de comunicació científica via Mail a: sportscience.conference@ucv.es, Indicant en el camp Assumpte: "COMUNICACIÓ CIENTÍFICA CONGRÉS".

La data límit per a la recepció de la proposta de comunicació científica serà el diumenge dia 9 de desembre de 2018 (nou termini!).

El procés de participació és el següent:

1º enviar proposta de comunicació oral o pòster, utilitzant el "Model de abstract", versió en anglès o espanyol, seguint les indicacions que en la mateixa apareix i emplenant degudament tots els apartats.
2º si la proposta és acceptada, tant per a pòsters com a comunicacions orals i es desitja publicar en el monogràfic de la "Revista Activitat Física i Esport: Ciència i Professió", s'haurà de reexpedir el resum en els dos idiomes.
3º en el cas de comunicacions orals, si es desitja publicar en el ebook o com a article (aquells que opten a premi), s'haurà d'adjuntar el treball complet, utilitzant per a açò el "model de comunicació".
Tots els treballs enviats, per a ser publicats, seran prèviament revisats pel comitè científic del congrés i comitè editorial de la revista, sotmesos a un procés de revisió per parells i hauran d'ajustar-se a les normes de publicació de les pròpies revistes.

Publicació dels treballs:

Monogràfic. Els Abstract de les comunicacions i els Pòsters acceptats seran publicats en un monogràfic de la "Revista Activitat Física i Esport: Ciència i Professió" editada pel COLEF-CV i indexada en Latindex, ISCO (CINDOC), DIU, Dialnet, INRECS, SportDoc, Index Copernicus i MIAR.

Edició d'un llibre amb el seu ISBN en format ebook (NO serà un LLIBRE D'ACTES de
Congrés) amb l'EDITORIAL WANCELUEN (posició 65 del rànquing SPI-Scholarli Publishers Indicators-última revisió).

Els autors de les comunicacions acceptades hauran d'estar inscrits (es requereix la inscripció al congrés de, almenys, el 50% dels autors) i pagar les quotes d'inscripció per al congrés a tot tardar el 7 de gener de 2019 per a garantir la seua publicació. Els registres posteriors suposaran l'exclusió de la comunicació i del programa científic, així com l'augment de la tarifa d'inscripció corresponent.

Premis a les millors comunicacions:

S'estableixen premis a les vuit millors comunicacions orals. Podran optar a aquests premis tots els inscrits en el Congrés que presenten comunicacions orals lliures. Els treballs que es presenten en format pòster no opten a premi.

Totes les comunicacions orals, per defecte, podran optar als premis. Aquells autors que no ho desitgen, deuran indicar-ho expressament. Per a açò, en el moment d'enviar el resum i la sol·licitud, hauran d'indicar en el Mail el seu desig de no participar en els premis.

Únicament podran optar als premis aquelles comunicacions que siguen enviats els treballs complets.

Els premis consistiran en la publicació, sense cost algun, en les revistes

Sportis. Revista Tècnic-Científica de l'Esport Escolar, Educació Física i Psicomotricitat,indexada en: Esci Thomson Reuters, Doaj, Redib, Erihplus, Carhus Plus+, Latindex, CSIC-ISOC, Dialnet, Science Open, Qualiti Open Access Market, Cross Ref, Altmetric, Google Sholar, Biblioteca Nacional d'Espanya, Miar, Dulcinea, Sherpa/Romeo, Researchgate, Cnen-Livre, Boise State Universiti Usa, World Wide Science Index Copernicus.

Revestisca Activitat Física i Esport: Ciència i Professió editada pel COLEF-CV i indexada en Latindex, ISCO (CINDOC), DIU, Dialnet, INRECS, SportDoc, Index Copernicus i MIAR.

Els treballs premiats quedaran exclosos de la publicació completa en qualsevol un altre mitjà o format per part del congrés. 

Els premis podran ser declarats deserts si no aconsegueixen el nivell de qualitat exigible.

La fallada dels premis serà realitzat en la clausura del Congrés.


Selecció d'idioma

ESVLC

Data

Del 24 al 26 de gener de 2019

Lloc de celebració

Dijous 24 de gener y Divendres 25 de gener

Campus de València
Seu de Santa Úrsula

Direcció: C/ Guillem de Castro, 94
València, 46001

Dissabte 26 de gener

Campus de Torrent
Seu de La Inmaculada

Direcció: C/ Ramiro de Maeztu, 14.
Torrent, 46900

Més informació 

sportscience.conference@ucv.es