Presentació | UCV

I Congrés Internacional de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
Reptes actuals i futurs de l'Activitat Física i l'Esport

Presentació

El I Congrés Internacional de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, "Reptes actuals i futurs de l'Activitat Física i l'Esport", es durà a terme en la ciutat de Torrent, València (Espanya), del 24 al 26 de Gener de 2019. 

Aquest congrés reunirà ponències nacionals i internacionals relacionades amb les 4 àrees temàtiques tradicionals de les Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (Anàlisi de rendiment i entrenament, Perspectiva de futur en la salut Fisicoesportiva, Gestió Esportiva i Sostenibilitat, i Reptes de l'Educació Física). No obstant açò, es van a incloure de forma transversal en aquest esdeveniment, dues àrees molt actuals i de gran importància per al sector, com són: la discapacitat i la inclusió, i les TIC en l'Educació i l'Esport.

El nostre Congrés CAFD 2019, pretén aportar un ventall obert de treball transversal de l'Activitat Física i l'Esport, on es presenten i defensen les competències de cada àrea involucrada, i alhora, pretenent que siga un fòrum on les idees i noves experiències dels participants ens ajuden als nous desenvolupaments dins de la nostra titulació, la qual sabem que aporta moltíssim a la societat actual, tant física, psicològica, com socialment. 

Respecte a internacionalitat de l'esdeveniment considerem que és necessari compartir i contribuir a fòrums i recerques conjuntes per a una major cooperació i col·laboració en pro de la pràctica de l'activitat fisicoesportiva com a millora global de la persona. Pensem que és un bon moment per a revisar i comparar internacionalment les professions derivades de la nostra titulació. 

Esperem veure't el gener vinent de 2019 a Torrent, València!

Selecció d'idioma

ESVLCEN

Data

Del 24 al 26 de gener de 2019

Lloc de celebració

Campus de Torrent
Seude La Inmaculada

Direcció: C/ Ramiro de Maeztu, 14.
Torrent, 46900

Més informació

sportscience.conference@ucv.es